Subscribe:

2 de setembre del 2011

EntreDones... Aprenem a fer ràdio!!!

Taller de descoberta de les possibilitats expressives de la ràdio des d’una perspectiva de gènere. Les dones participants van aprendre a fer creacions radiofòniques, i també a desenvolupar les seves habilitats comunicatives. El taller fomenta les dinàmiques d’interacció social i relació amb l’entorn fent servir el llenguatge radiofònic com a terreny d’exploració. Es fomenta el treball en grup i l’acció col·laborativa, sempre des d’una mirada de gènere crítica i reflexiva.

Realitzat a Mataró amb el suport del CIRD.
(març a juny de 2011)

Aquí podeu accedir a les peces radiofòniques que van sorgir d'aquest taller de formació.


Grup 1 - Experiències de vida

La Manoli García i la Isabel Vázquez són les protagonistes de l'espai Experiències de vida, que vol reconèixer el paper de les dones immigrants. Conductora: Sandra Fullola.

Grup 2 - Rincón literario

La Mònica Fernández i la Badia Bouia són les col·laboradores d'aquesta edició de l'espai Rincón literario, dedicat a les dones de Mataró. Conductora: Cristina Gil.

Grup 3 - Taller de ràdio

Katy Milina, Marisa Merchán i Mercè Font participen en una tertúlia per valorar l'experiència del taller EntreDones... Aprenem a fer ràdio!!!, realitzat a Mataró entre març i juny de 2011. Conductora: Heidi Pérez.


Van participar en el taller un total de 12 dones de Mataró, d'edats, experiències i trajectòries molt diverses, les quals van introduir-se en la creació radiofònica des d'una perspectiva de gènere. La formació va córrer a càrrec de Teleduca. Educació i Comunicació SCP i també de les companyes de Dones Reporteres de Mataró. Amb la col·laboració de Mataró Ràdio.